Dutch Ducky Zeep Kado


Dutch Ducky zeep pakketjes

Het Dutch Ducky Zeep Pakket is een super origineel kadootje. Dit zeep pakket van Dutch Ducky bevat een typische Nederlandse Badeendje, een zeepje en een gastendoekje. De Dutch Ducky badeend  is ongeveer 8 cm hoog, de  zeep is ongeveer 9 cm hoog en 2,5 cm dik en het gastendoekje is 30 bij 30 cm.  Wilt u een Dutch Ducky Zeep Pakket bestellen ga dan direct Naar de Shop. Uiteraard kunnen we na contact ook een zakje samenstellen naar uw keuze. Wilt u graag wederverkoper worden van dit product vul dan het formulier in om wederverkoper te worden dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor prijzen kijk onder de productfoto’s.

 • Badeend DUTCH DUCKY zeep kado Tulp blauw
  € 10,90
  Super leuk kadootje, dit zeep pakketje in Nederlandse stijl. De DUTCH DUCKY badeend Delfts blauw is ongeveer 8 cm hoog. De tulp zeep is ongeveer 9 cm hoog en 2,5 cm dik. Het gastendoekje is 30 bij 30 cm. Dit eendje heeft geen gaatje in de onderkant.
 • Badeend DUTCH DUCKY zeep kado Tulp rood
  € 10,90
  Origineel kadootje, dit zeep pakketje in Nederlandse stijl. De DUTCH DUCKY badeend Tulp is ongeveer 8 cm hoog. De tulp zeep is ongeveer 9 cm hoog en 2,5 cm dik. Het gastendoekje is 30 bij 30 cm. Dit eendje heeft geen gaatje in de onderkant.
 • Badeend DUTCH DUCKY zeep kado Molen
  € 10,90
  Verrassend kadootje, dit zeep pakketje in Nederlandse stijl. De DUTCH DUCKY badeend Delfts blauw is ongeveer 8 cm hoog. De tulp zeep is ongeveer 9 cm hoog en 2,5 cm dik. Het gastendoekje is 30 bij 30 cm. Dit eendje heeft geen gaatje in de onderkant.