Wederverkoper


Wederverkoper

Wederverkoper van Dutch Ducky Badeendjes – Naast dat wij zelf wederverkoper zijn, maken wij ook zelf Badeendjes. Voor deze eendjes gelden speciale prijzen die alleen gelden voor  onze wederverkopers. Bent u dus wederverkoper en wilt u onze Dutch Ducky Badeendjes gaan verkopen, dan horen wij het graag, zodat we een prijslijst van deze eendjes kunnen mailen en de mogelijkheden door kunnen nemen. Mail naar info@dutchducky.nl, bel 0031 (0)255-754807 of vul onderstaand formulier in. Mocht u zelf een eigen idee/design hebben voor een Badeendje dan horen wij het graag. Misschien dat wij hem voor u in productie kunnen nemen. Voor overige vragen kunt u ons bellen of mailen.

Voordelen

10% korting op de gehele collectie badeendjes behalve op het bedrukken van eendjes. De korting wordt automatisch ingehouden op uw bestelling in onze winkel.

Groothandel prijzen die gelden op onze eigen Dutch Ducky Badeendjes. Voor deze eendjes geldt wel een vaste advies prijs. Tevens geldt een minimale bestelhoeveelheid van 24 stuks. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze eigen desgin eendjes, dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier of bellen met 0031 (0)255-754807

Aanmelden

We nemen binnen 1 werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.