FAQs

Veel gestelde vragen

Dutch Ducky zijn Badeenden met een Nederlands tintje. Om aan de vraag naar meer op Nederland gerichte Badeendjes te voldoen zijn wij onze eigen lijn gaan ontwerpen, Dutch Ducky. Op deze site vindt u de nu beschikbare eendjes, sleutelhangers en Duckybags. Om een impressie te krijgen kunt u de site doorlopen of als u direct wilt kopen rechtstreeks naar onze Shop gaan.

Dutch Ducky heeft 3 modellen, de Original, de Mini en de Sleutelhanger. Tevens bieden wij ook nog de DuckyBag aan een zakje gevuld met diverse Dutch Duckies.

Onze eendjes zijn te koop in onze Webshop waar u ze per stuk kunt kopen of grotere aantallen volgens staffelprijzen. Mocht u vragen hebben over de eendjes, grotere aantallen willen of een eigen design laten maken neem dan contact met ons op.

De volgende prijzen gelden voor de eendjes per stuk, bij afname van grotere aantallen gelden staffelprijzen:

  • Original – € 4,50 per stuk
  • Mini – € 1,95 per stuk
  • Sleutelhanger – € 2,75 per stuk
  • DUCKYbag – Diverse prijzen

Heeft u een bedrijf en wilt u graag onze eendjes gaan verkopen dan is dat zeker mogelijk. Vul het formulier in om de aanvraag te starten om wederverkoper te worden dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Mocht u zelf een eigen idee/design hebben voor een Badeendje dan horen wij dat graag. We kijken samen naar de mogelijkheden en wie weet dat wij hem voor u in productie kunnen nemen. Contact opemen.

Staat uw vraag niet bij de veel gestelde vragen neem dan contact met ons op.